A Pelle és Pelle Kft., a "PHF - A jövő fűtése" márkanév tulajdonosa

 

1991-ben , az egyik alapító egyéni építési vállalkozásából alakult.

Alapítói:

pelle kft referenciaPelle József építész-feltaláló, a PEVA alagút-zsalurendszer egyik „atyja” és Pelle Péter okleveles szerkezetépítő mérnök.

A Kft. a ’90-es évek elején elsősorban 3-4 hét alatt elkészülő, öntött betontechnológiás, szerkezet kész családi házaival lepte meg a több hónaphoz szokott megrendelőket, de a sok kisebb referencia mellé belefért például a biatorbágyi SCHACHERMAYER áruház több ezer négyzetméteres szerkezet építése is.

1992-ben a levédett STELLA CERAMIA márkanévvel indítottuk csempe és szaniter kiskereskedésünket, mely rövid időn belül közvetlen olasz importtal kisebb üzletlánccá fejlődött és az országban talán elsőként merte az akkor még fehér hollónak számító rusztikus csempe divatot Magyarországon meghonosítani.


1996-ban, felismerve, hogy a kerti bútorok piacán az olcsó műanyag bútorok mellett egy nagy űr tátong, – Magyarországon szintén elsőként – elkezdtük az addig alig ismert, talán az egyik legigényesebb és legszívósabb trópusi fából, a teak fából készült kerti bútorrendszer forgalmazását STELLA GARDEN TEAK márkanév alatt.


2montolit csempevágó002 óta egri boltunk PELLE KERÁMIA néven több olasz csempegyártó cég teljes választékát kínálja, melyek közül a CAESAR és a SANT’AGOSTINO gyárak választékát és nevét a Kft. vezette be a honi piacra. (Ez a tevékenységünk azóta megszűnt!)

Valamint azóta is a MONTOLIT világelső csempevágó- és térkőtörő-gépgyártó cég kizárólagos képviselője.

2002-ben indítottuk újra építési tevékenységünket YTONG rendszerű házak szerkezet és kulcsrakész építésével.

2008-ban felismerve az Eger környékén,a minőségi fa nyílászárók területén lévő hiányt, megnyitottuk NEMESFA nyílászáró bemutatótermünket. (Ez a tevékenység már megszűnt, kizárólag építéskivitelezésben felmerülő igényekre forgalmazunk nyílászárókat!

 

2011-ben indultunk az Elektromos Fűtési Megoldások - PHF bemutatótermeivel, mely a megújuló energiaforrásokkal egyszerűen kiszolgálható fűtésrendszerekkel ismerteti meg megrendelőinket.

phf a jövő fűtése, elektromos fűtések