Infrapanelek új generációja - karbonszálas technológia

Energiafelhasználás

A BVF fűtőpanel egy olyan modern fűtési megoldás, amellyel rövid távon is, akár 15-20%-al csökkentheti fűtési költségeit. Programozható vezérléssel kombinálva a helyiségek funkciójuknak megfelelően, időben és hőmérsékletben önállóan szabályozhatóak.

bvf ng infrapanel

NG széria -  Új generációs infrapanelek

Mi a különbség az NG series és a hagyományos infrapanelek között?

bvf ng infrapanel infrafűtésA BVF NG Series infrapanel családja nano-technológiás eljárással előállított karbonszálas fűtőelemének köszönhetően a korábban elterjedt hagyományos kerámiaszemcsés infrapanelekhez képest magasabb hatásfokot biztosít.

A németországi kutatóközpontban kifejlesztett, nemzetközi szabadalommal védett speciális reflexiós réteg a hátoldalon szinte 100%-ban veri vissza az infravörös sugárzást, még a hagyományos infrapanelek kőzetgyapot hőszigetelése ennek csupán egy részét.

Magyarországon egyedülálló: A BVF NG infrapanelek CE és TÜV minősítéssel is rendelkeznek!

Elektroszmog mentes termék!

A BVF infrapanelek rejtett tartószerkezettel szereltek, mely mind a falon, mind a mennyezeten történő esztétikus rögzítést lehetővé teszik!

Ötszörös elektronikus túlfűtés elleni védelem! 

Esztétikus kivitel, meggyőző minőség már ránézésre is!

Egyedülállóan biztos csomagolás, felkészülve a csomagküldésre is!

A csomag a felszereléshez szükséges minden tartozékot tartalmaz!

bvf infrapanelA BVF NG SERIES ideális fűtési megoldás azoknak, akik nem elégednek meg a hazai piacon elterjedt gyenge minőségű infrapanelekkel.

IP védelmüknek megfelelően fürdőszobába is használhatóak!

A 60x60 cm-es szabvány méretű infrapanelek kazettás (Armstrong) álmennyezetben rögzíthetők, így egyszerűen és gyorsan telepíthetők kereskedelmi és irodai terekbe is.

30x90, 60x60, 60x90, 60x120cm méretben és 300, 400, 500 ,600, 800Watt teljesítményben kaphatóak !

A sima ezüst kolloidos felület egyszerű tisztíthatóságot tesz lehetővé, szemben a lassan  elavuló kerámiaszemcsés felületű gyártmányokkal.

A BVF NG infrapaneleket raktáron tartjuk, de nagyobb mennyiség esetén is pár napon belül ki tudjuk szolgálni kedves Vásárlóinkat!

FONTOS! Felrakás után bekapcsolás előtt feltétlen tisztítsa meg az elhelyezéskor esetleg rátapadt szennyeződéstől, hogy az a későbbiekben nehogy ráégjen!

Pontos méretek és árak webshopunkban

webshop


 bvf tükör infrapanelÜveg és tükör infrapanelek

 

Műszaki tartalom:

Teljesítmény: 600 és 800W

Hőmérséklet: 95-110 C fok

Méret: 60x60cm (tükörnél) 60x90cm és 60x120cm

Színek: fehér, fekete, tükör

Érintésvédelem: IP 44 (vizes helyiségekbe alkalmas)

Felület: Edzett üveg vagy tükör

Túlmelegedés elleni védelem: ötszörös elektronikus

Tanúsítvány.: TÜV, CE, ROHS

 

bvf tükör infrapanelEsztétikus

A BVF NG edzett üveg és tükör infrapanel családja nem csupán gazdaságos fűtési megoldás, sokkal inkább dísze otthonának vagy fürdőszobájának. Ideális választás exkluzív lakások, házak önálló és kiegészítő fűtéseként.

Maximális hatásfokú

Az új generációs panelekhez fejlesztett vezérlő elektronikának köszönhetően a működési élettartam valóban korlátlan.

Plug & Heat

A panelek azonnal üzembe helyezhetők, gyárilag 2,5 méteres gyárilag szerelt földelt dug villával vannak ellátva, mely direkt bekötés esetén (termosztát) könnyedén eltávolíthatók.

IP 44

Az NG új generációs infrapanelek megfelelnek a legmagasabb minőségi és érintésvédelmi követelményeknek. Alkalmazásuk tartósan vizes, párás körülmények között is biztonságos.

 phfshop