Elektromos fűtőkábelek kültérbe

 

Gépkocsi feljárók, rámpák hó- és jégmentesítése

 

Általános leírás:

A BVF SX Snow Defrost kültéri fűtőkábelek járdák, rámpák, gépkocsi felhajtók hó- és jégolvasztásra alkalmasak.
Többszörös szigetelésüknek köszönhetően szélsőséges időjárási viszonyok között és állandóan nedves közegben sem károsodnak. Gazdaságos és hatékony üzemeltetésükhöz hőmérséklet- és csapadékérzékelő termosztát javasolt.

A javasolt fűtési teljesítmény burkolattól függően változhat, a teljesítmény méretezéshez kérje szakembereink segítségét, de általában 300W/m2 az induló szükséglet, hiszen kinn nincsen hőszigetelés általában a fűtés alatt.

Műszaki adatok:

 bvf sx kültéri fűtőkábel rámpafűtéshez

Teljesítmény: 28W / fm
Hálózati feszültség: 230V
Kábel típusa: dupla szigetelésű, földelt fűtőkábel
Kábelek közti minimális távolság: 50mm
Kábel átmérő: 7,6 mm
Fűtőszál szigetelése: XPLE
Külső burkolatszigetelés: PE és PVC
Rögzítés: rögzítő sín vagy háló
Csatlakozó vezeték: 10m , kéteres + föld
Csomagolás: dob
Elektroszmog: árnyékolt, elektroszmog mentes
Tanúsítványok: CE , UL, GOST

Garancia : 10 év!

 phfshop

 

 

Csatornák, csövek fagymentesítése

 

bvf srhc önszabályzó fűtőkábelA BVF SRHC 18/36 önszabályozó fűtőkábel elsősorban ereszcsatornák, csövek fagyvédelemére alkalmas. Könnyedén szabható, nincs szükség bonyolult előzetes tervezésre.

Normál, korróziónak kitett és szennyező ipari körülmények között is felhasználhatók.

A BVF SRHC 7/45 önszabályozó fűtőkábelek követik a melegvíz csövet a hőtermelőtől egészen a csapig. Intelligens hőérzékelő kialakításának köszönhetően centiméterenként érzékeli és nem engedi kihűlni a már felmelegített vizet.

 

MIÉRT INTELLIGENS? A grafit-polimer fűtőelem hőmérsékletétől függően változtatja saját ellenállását. A fűtőkábel teljesítménye az aktuális külső hőmérséklet alapján változik, így ha nincs fagyveszély, teljesítménye drasztikusan lecsökken, közelít a 0W/m értékhez.

A kiegészítő csatlakoztató szett használatával hálózati bekötésük gyors és egyszerű, nem igényel különösebb szaktudást és eszközöket. Bármekkora hosszban szabható.

phfshop