NORVÉG FALI FŰTŐPANELEK

Az alábbiakban  egy rövid áttekintést adunk a norvég fűtőpanelek közti különbségekről, hogy megkönnyítsük a választást a különböző típusok között, a képekre kattintva pedig azonnal a webáruházunkba jut, ahol részletes ismertetőt is kap az adott termékről.

Kezdjük a csúcson!

ADAX NEO és ADAX NEO WIFI - "a dizájn széria programozható termosztáttal, akár WIFI eléréssel"

Aadax neoz ADAX  NEO fűtőpanel nem hagyományos izzószállal működik, melyet régebben megszoktunk, hanem egy speciális fűtőbetéttel - 2014-től "X" keresztmetszetű, lamellás, továbbfejlesztett változat - , amely az izzószálaknál jóval alacsonyabb hőmérsékleten működik, ezáltal kevesebb áramot fogyaszt és egészségre nincs káros hatása. A fűtésteljesítményt még gazdaságosabbá teszi a precíz elektronikus vezérlés.

Ha az ADAX önálló fűtésként üzemel, a kívánt hőmérséklet elérése után a termosztát ki-bekapcsolva tartja a beállított hőfokot a helyiségben és a várható fogyasztás helyes méretezés esetén egy nap alatt 8 óra üzemidővel számítandó.(Pl egy 1kw-os fűtőpanel fogyasztása 1 nap alatt kb. 8 kwh lesz 22 C fokos szoba hőmérsékletnél.!)

Érdemes kihasználni a vezérlő adta takarékossági lehetőségeket, ugyanis ezekkel 15-20% energiamegtakarítás érhető el. A fűtőpanel maximálisan igazodik az Ön igényeihez, hosszú távon az elvárt minőségű komfortérzetet biztosítja.

Előnyök

• Bárhol, ahol áram van, 1 nap alatt kialakítható egy teljes lakás fűtése!
adax neo norvég fűtőpanel Tiszta, biztonságos, egyszerűen kezelhető, maximálisan kiszámítható!

• Régi fűtési rendszerét a legkisebb ráfordítással cserélheti újra, ezáltal pénzt takaríthat meg!
• Meg tudja oldani lakása, hétvégi háza fűtését, egyedi körülménye
k között is!
• Központi fűtésrendszerek harmadának áráért kiváló megoldást kap.
• Nem kell szervizelni, karbantartást nem igényel!

Az ADAX NEO nem hiába design díjas fűtőtest, a más termékeknél megszokott fehér szín mellett itt alap áron 14 színből választhatunk, sőt némi felárral további 184 szín érhető el a RAL skála alapján.

A teljes színválaszték megtekintéséhez kérjük kattintson ide:

ADAX NEO SZÍNVÁLTOZATOK


adax neo wifiAz ADAX NEO WIFI 2017-es fejlesztés. Ez a fűtőpanel nemcsak IP24, azaz fürdőszobai használatra is alkalmas, hanem okostelefonos távoli eléréssel rendelkezik.

A programtermosztáttal egy hetes ciklusban állíthatóak a normál és ECO hőmérsékletek minden napra. Ezeket a beállításokat bármikor változtathatjuk okostelefonunkon, hiszen a termosztát fél percenként kommunikál a szerverrel, és rögtön láthatjuk is az otthoni hőmérsékletet.

Mindenkinek ajánlott, de WIFI-vel rendelkező nyaralók és hétvégi házak megkerülhetetlen fűtőkészüléke.

Különlegesség, hogy zónákat is programozhatunk, azaz egy-egy zónához (helyiséghez) több fűtőpanelt is rendelhetünk.

A 2018 évi fűtőpanelek már szellőztetés érzékelővel érkeznek, azaz ha szellőztetünk, kikapcsolja a fűtést!

 

További adatok, árak, rendelés ide kattintva

phf elektromos fűtések


GLAMOX - "a középáras minőségi fűtőpanel"

glamox et norvég fűtőpanelA GLAMOX elektromos fűtés a legzordabb téli időben is biztonságot és komfortot nyújtanak használói számára. Norvégia leghidegebb részein tesztelik őket nap, mint nap, ott, ahol a fűtésmód megfelelő kiválasztása nem csak kedv, vagy szimpátia, hanem létkérdés is.
Mindezt bizonyítja, hogy a norvég gyár 1960 óta gyárt és világszerte forgalmaz ilyen rendszerű fűtőpaneleket.

A skandináv országokon kívül szerte Európában és Ázsiában forgalmazzák a GLAMOX fűtőpaneleket, az évente eladott több, mint egymillió darab bizonyítja a GLAMOX töretlen sikerét.
Esztétikai megjelenésében követi a skandinávok által közkedvelt visszafogott, de örök divatú tervezést, letisztult fehér áramvonalas formavilága egyedivé teszi bármilyen lakókörnyezetben.

 

 glamox dt norvég fűtőpanelA fűtés mechanizmusa abban rejlik, hogy a panel alján beáramlik a hideg levegő, mely a panel belsejében a lamellás fűtőegységen keresztül felmelegszik, és a magas hőmérséklet-különbség miatt az előre nyúló bordákon keresztül a meleg levegő beáramlik a légtérbe. Nincs benne sem ventilátor, sem izzószál, mely égetné és keringetné a port. Nincs az egészségre ártalmas  fizikai és élettani hatása sem: egyszerűen, a termodinamika elvén működik.
A fűtőpanel lelke a tetszőlegesen megválasztható vezérlőben rejlik. Egy processzor segítségével a vezérlő méri és ellenőrzi a helyiség hőmérsékletét és annak változását, és kiszámítja, hogy a panelnek mikor kell működnie, azaz amint eléri a helyiség hőmérséklete a beállított hőfokot, a termosztát ki-bekapcsolva tartja szinten a hőmérsékletet.
Jól tervezett fűtőteljesítmény esetén általában egy nap alatt 8 órát működik a panel. A visszajelző LED-en lehet látni, hogy mikor működik.

glamox norvég fűtőpanelMég elérhető az ET termosztátos verzió is, amely elektronikus, de manuálisan állítható (tekerős) termosztátos  kivitel.

A DT termosztát hasonló programozást tesz lehetővé, mint az Adax Neo termosztátja.

Külön a fürdőszobába fejlesztett Glamox verzió a TPVD széria.

 

További adatok, árak, vásárlás ide kattintva

fűtésüzlet


ADAX VP10, VP11  és VPS - "a pénztárcabarát alap norvég fűtés"

adax vp11Az Adax VP10 fali fűtőpanelek nagy népszerűségnek örvendenek azon tulajdonosok és vállalkozók között, akik stílusos, helytakarékos, de mégis hatékony elektronikus fűtési rendszert keresnek elérhető áron.

A VP10 fűtőpanelek bármilyen helyiség fűtésére alkalmasak. Költséghatékony megoldást jelentenek meglévő fűtésrendszerek kiegészítésére az otthon felújítása vagy bővítése esetén is. A működési költségek csökkentéséhez elengedhetetlenül szükséges a megfelelő szabályozhatóság. Ennek érdekébe minden modell pontos, elektronikus vagy mechanikus termosztát vezérléssel van ellátva.(KET vagy KT modellek)

Figyelem! A mechanikus termosztátos típusok (KT) ki- és bekapcsoláskor kattogó hangot adnak - nem javasolt pl. hálószobába -, valamint a nagyobb hiszterézis miatt többet is fogyasztanak!

Fontos: nem cserélhető, azaz fixen beépített a termosztát és a fűtőtest jobb oldalán helyezkedik el!

Magasságuk 295 mm.

Aadax vps fürdőszobábaz ADAX VP11 sorozatú norvég fűtőpanelek abban különböznek a VP10 sorozattól, hogy magasabb (420 mm) kialakításuk révén kisebb helyen is elférnek, illetve létezik 2500 W-os teljesítményű panel is.

További lényeges különbség, hogy IP24-es érintésvédelműek, és kettős szigeteléssel rendelkezve nem igényelnek földelést!

A VPS9 sorozat kifejezetten fürdőszobai használatra fejlesztet, de még mechanikus termosztátos típusok, 300 és 600W teljesítményben elérhetőek.

A VPS10 sorozat pedig szintén fürdőszobába ajánlott, elektronikus termosztáttal! A termosztát plusz vízvédelmet kapott és külön érdekesség, hogy gyerekszobában is jó szolgálatot tesz alacsony felületi hőmérséklete miatt. (1000 Wattig)

További jellemzők részletesen és azonnal vásárolhat is ide kattintva:

phf webshop


ADAX MULTI - "minimál stílus cserélhető termosztáttal"

adax multi norvég fűtőpanelAz ADAX MULTI széria már cserélhető termosztátos illetve programozható termosztát is elérhető hozzá. A VP sorozat utáni minőségi szint.

 Nagy mértékű rugalmasságot kínál a termosztát, illetve a vezérlő rendszer kiválasztását illetően, hogy az a lehető legjobban megfeleljen az Ön igényeinek.

Ha a telepítést követően a vezérlő rendszer fejlesztése mellet döntene, egy mozdulattal cserélhető termosztátjaink segítségével ezt könnyen megteheti.

Minden vezérlő egység a panelek felső oldalán kapott helyett a könnyű hozzáférhetőség és leolvashatóság érdekében.

Mindegyik csatlakoztatható termosztát elektronikus és hangtalan működésű, ezáltal biztosítja a szoba hőmérsékletének precíz szabályozhatóságát, ami elengedhetetlen a komfort és gazdaságosság szempontjából.

Magasság: 140mm és 370mm lehetséges.

További jellemzők részletesen, illetve itt vásárolhat is (katt a képre)

phf webáruház


CSAK norvég  elektromos fűtőtestekkel foglalkozó  (adaxfutes.huhonlapunkon több képet és további leírásokat talál az 

ADAX, ADAX NEO, ADAX NEO WIFI, CLEA és GLAMOX elektromos fali fűtőpanelekről!


 Beha norvég elektromos fűtőpanelek

 

beha elektromos fűtőpanel norvégTöbb, mint egy éve forgalmazzuk már egy másik norvég gyár termékeit, melyek rendkívül jó ár-érték arányú fűtőtestek.

E fűtőpanelek szintén konvekciós módon, hőáramlással fűtenek, azaz az elkészített meleg levegő finom mozgással fűti be a teret a kívánt hőfokra. Elektronikus termosztátjuk és persze a szokásos 5 év garanciájuk van.

Érintésvédelmi besorolásuk IP24, azaz fröccsenő víz elleni védelemmel rendelkeznek, így fürdőszobában is használhatóak. A termosztátot még egy nyitható kis műanyag lapka is védi. A fűtőbetét a legfejlettebb "X" keresztmetszetű.

E fűtőpanelek légkivezetése előre áramoltatja a már meleg levegőt, így a befüggönyözött ablakok alá is jobban ajánlható, mint a felső légkivezetésű panelek.

Könnyen szerelhető láb is rendelhető hozzá, ha nem akarja fixen a falon elhelyezni.

Saját honlapot is készítettünk a Beha fűtőpanelekről!

BEHA norvég elektromos fali fűtőpanel - behafutesek.hu  (vagy katt a képre)

Közvetlenül a webáruházunkban is tájékozódhat és vásárolhat (katt ide)

elektromos fűtések