radialight klima dual-therm fűtőpanel

 

Radialight KLIMA - elektromos fűtőpanel Dual-Therm technológiával - infra és konvekciós fűtés egyben

 

dual therm klima radialight fűtőpanelDUAL-THERM technológia: két külön fűtőegység működik,

egy hagyományos, de profi X keresztmetszetű konvekciós fűtőbetét és az előlapba beépített fűtőkábel, mely az infrasugárzásról, a kellemes hőérzetről gondoskodik.

Azaz olyan mintha egy "norvég" konvekciós fűtőtest és egy infrapanel lenne egybe építve, kihasználva annak előnyeit mind a fűtés, mind a kitűnő hőérzet területén.

 

Digitális elektromos konvektor + infrapanel egy készülékben!

 

A Radialight KLIMA egy olyan új generációs olasz termék, amely diszkrét, karcsú és elegáns formavilágával méltó dísze lehet otthonának.

dual therm technológiaAz elektronikus termosztát LCD kijelzőjén tizedfok pontossággal állítható a szoba hőmérséklete. Gyengéden szórt sugárzó fűtésének köszönhetően pedig rendkívül barátságos meleget varázsol otthonába.

A legfejlettebb beépített funkciók segítségével pedig úgy takaríthat meg energiát, hogy közben a komfortérzet csak javul!

A KLIMA egy ún. DUAL-THERM technológiát használ: két külön elektromos fűtőegység egy rendszerként működik.

A kijelzőn az aktuális hőmérséklet is ellenőrizhető a beállított mellett.

Természetesen fejlett program móddal is rendelkezik: három előre beállított (napközbeni, irodai, hétvégi) gyári program is segíti az Ön életciklusának megfelelő beállítást.

 

radialight klima

 

 

A beépített mozgásérzékelő a fűtőpanel működését az Ön szokásaihoz igazítja, azaz a termosztátot vezérelve folyamatosan csökenti a beállított hőmérsékletet, amikor elhagyja a szobát és azonnal működésbe kezd, amint megérkezik.

A szellőztetés érzékelő funkció pedig a fűtőtestet (radiátort) készenléti módba állítja az ablakok kinyitásakor. (más fűtőtest ilyenkor azonnal fűt)

Az energia felhasználást jelző indikátoron pedig egyértelműen látszik a beállított hőmérséklethez tartozó energiafelhasználás.

 

 

radialight klima törölközőszárítóval IP24

 

 

 

A KLIMA fűtőtest IP24 érintésvédelmi osztállyal és kettős szigeteléssel rendelkezik, azaz nyugodtan használhatjuk fürdőszobában, sőt törölközőszárító kiegészítő is vásárolható hozzá.

 

 

 

radialight klima Ez a Radialight KLIMA LCD termosztátja (törölközőszárítós kivitel)

Egyéb olasz Radialight termékeink és a KLIMA termékek részletesen és rendelhetően itt:

phf webáruház